WP_Term Object
(
[term_id] => 263
[name] => Glaceren
[slug] => glaceren
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 263
[taxonomy] => pa_toepassingen
[description] => Gebruik de borstels voor het glaceren van koekjes met een vloeibare stof of het afwerken van snoep en chocolade met een glazuur. Glaceren komt het meest voor in de Voedings- & drankenindustrie.
Indien u hulp of advies wenst, gelieve ons verkoopteam te contacteren.
[parent] => 0
[count] => 4
[filter] => raw
[term_order] => 0
)
Gebruik de borstels voor het glaceren van koekjes met een vloeibare stof of het afwerken van snoep en chocolade met een glazuur. Glaceren komt het meest voor in de Voedings- & drankenindustrie.
Indien u hulp of advies wenst, gelieve ons verkoopteam te contacteren.Neem contact op >
Glaceren met een vloeibare stof of het afwerken met glazuur.
Gebruik de borstels voor het glaceren van koekjes met een vloeibare stof of het afwerken van snoep en chocolade met een glazuur. Glaceren komt het meest voor in de Voedings- & drankenindustrie.
Indien u hulp of advies wenst, gelieve ons verkoopteam te contacteren.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookies
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.