Industrieel en Technisch Borstelwerk NV Oplossingen voor alle industrieën
+32 11 44 65 51
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?*  

    Regelmaat:*           Contact:*     


  Lees hier onze Privacy Policy.

     Welke dag heeft uw voorkeur?*

     Tijdstip:*             

     Verbruikt u borstels?*  

     Regelmaat:*            Contact:*     


   Lees hier onze Privacy Policy.

   Over KOTI-NABO

   Vijftig jaar geleden zag KOTI-NABO het levenslicht. De onderneming in België werd opgestart om de Belgische en Luxemburgse markt rechtstreeks te benaderen. KOTI-NABO levert momenteel het complete scala aan producten, van veeg- en reinigingsborstels tot industriële en technische borstels.

   Ruim één miljoen borstels

   Voor het efficiënte antwoord op specifieke productie uitdagingen putten wij uit onze jarenlange expertise; tot nu toe ontwikkelden en produceerden wij meer dan een miljoen type borstels. Basis is veelal de grote diversiteit aan halffabricaten die wij op voorraad hebben. Door deze te combineren met doelgerichte producteigenschappen kunnen we nagenoeg elke gewenste en geëiste borsteluitvoering en -constructie op maat samenstellen.

   Borstels groep assortiment ISO certified KOTI NABO

   Visie

   De kern van onze visie is voortdurend vooruitstrevend te werk gaan. Innovatie in borstels is en blijft de weg naar eenvoudigere, efficiëntere en kostenbesparende productieprocessen van onze opdrachtgevers. Door onze bestaande producten te vernieuwen en door nieuwe producten te ontwikkelen met duurzame materialen, blijven wij enorm veel mogelijkheden bieden voor de (eind)bewerking van producten en materialen.

   ISO 9001 Certificering

   KOTI was in 1993 een van de eerste borstelfabrikanten met een ISO 9002 certificaat. Anno nu behoren we met ISO 9001 tot de Europese top van borstelleveranciers voor industriële processen. Door de juiste afstemming tussen organisatie, ontwikkeling en productiekwaliteit verzekeren wij klanten van een hoog kwaliteitsniveau van zowel producten als service.

   Benieuwd hoe onze borsteloplossingen uw proces kunnen optimaliseren?

   Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.