Industrieel en Technisch Borstelwerk NV Oplossingen voor alle industrieën
+32 11 44 65 51
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?*  

    Regelmaat:*           Contact:*     


  Lees hier onze Privacy Policy.

     Welke dag heeft uw voorkeur?*

     Tijdstip:*             

     Verbruikt u borstels?*  

     Regelmaat:*            Contact:*     


   Lees hier onze Privacy Policy.

   Onopvallend, maar essentieel

   KOTI beschikt over een enorme hoeveelheid aan gespecialiseerde kennis en expertise over het produceren van borstels en hun uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Deze kennis is aangewend om onder andere de productieprocessen van bedrijven te verbeteren en te versnellen.

   Borstels vervullen namelijk vaak onopvallende maar essentiële functies binnen het productieproces. Vrijwel overal waar producten of materialen behandeld moeten worden, treft u ze aan. Waarom? Omdat ze veelzijdig en flexibel zijn.

   Onze passie is uw oplossing

   Onze kennis en expertise hebben we door de jaren heen zo goed kunnen specialiseren, omdat wij de borstels zelf produceren. Door elke dag onze passie uit te oefenen, hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan. Met deze expertise kunnen we het materiaal, de doorsnede, lengte, bundeldoorsnede en de dichtheid van de bezetting geheel op uw wensen afstemmen. Hoe specifiek uw borstel ook moet zijn, we komen graag in contact om aan uw eisen te voldoen.

   Het technisch team

   Onze technische medewerkers en computergestuurde machineparken staan garant voor de snelle levering van kwalitatief hoogwaardige producten. Maar niet alleen onze technische medewerkers zijn betrokken, ook ons internationale team van inkopers, verkopers en technische adviseurs. Onze technische adviseurs denken met u mee om de optimale oplossing te vinden. Indien gewenst komt een van onze buitendienstmedewerkers in de praktijk kijken hoe uw proces kunnen optimaliseren met behulp van onze borstels. Neem hiervoor contact met ons op en we bekijken samen naar de mogelijke oplossingen.

   Benieuwd hoe onze borsteloplossingen uw proces kunnen optimaliseren?

   Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.