WP_Term Object
(
[term_id] => 263
[name] => Glaceren
[slug] => glaceren
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 263
[taxonomy] => pa_toepassingen
[description] => Gebruik de borstels voor het glaceren van koekjes met een vloeibare stof of het afwerken van snoep en chocolade met een glazuur. Glaceren komt het meest voor in de Voedings- & drankenindustrie.
Indien u hulp of advies wenst, gelieve ons verkoopteam te contacteren.
[parent] => 0
[count] => 4
[filter] => raw
[term_order] => 0
)
Gebruik de borstels voor het glaceren van koekjes met een vloeibare stof of het afwerken van snoep en chocolade met een glazuur. Glaceren komt het meest voor in de Voedings- & drankenindustrie.
Indien u hulp of advies wenst, gelieve ons verkoopteam te contacteren.Neem contact op >
Glaceren met een vloeibare stof of het afwerken met glazuur.
Gebruik de borstels voor het glaceren van koekjes met een vloeibare stof of het afwerken van snoep en chocolade met een glazuur. Glaceren komt het meest voor in de Voedings- & drankenindustrie.
Indien u hulp of advies wenst, gelieve ons verkoopteam te contacteren.